header-photo

Benvinguts!

A la seva disposició

APARTAMENTS LLORCA és una petita empresa que posa a la seva disposició apartaments-bungalows a peu de platja i un petit hotel de 15 habitacions. Amb més de 35 anys d'experiència al sector, sempre ens hem ocupat de ser conegut per un tracte pròxim i familiar així com de mimar tots els detalles per a que la seva estancia sigui el més acollidora possible.

Els apartaments son casetes adossades totalment equipades per una estancia de vacances. A més a més disposareu dels serveis comunitaris de l'HOTEL LLORCA (Recepció, restaurant, cafeteria amb amplia terrassa orientada al mar, servei d'informació, parking, zona WI-FI gratuïta...) a la vostra total disposició, per fer de la vostra estància una experiència que voldreu repetir.

La platja de l'Almadrava pertany al municipi de l'Hospitalet de l'Infant i és una de les millors platges de la costa daurada, amb aigües netes, sorra fina i poc profunda, el que la converteix en una platja ideal per famílies amb nens així com un lloc tranquil i romàntic, lluny d'aglomeracions, ideal per parelles.

Els apartaments han estat reformats a l'any 2009, pot trobar fotos i detalls de les seves característiques a l'apartat "apartaments".

Algunes fotografies dels apartaments i l'entorn